A sodocukraszda.hu Facebook oldala (új ablak)

Ismerje meg a Sodó Cukrászdát

Varga Anikó, Cukrászmester

1965-ben születtem egy cukrász dinasztia negyedik gyermekeként. Apám, nagyapám, testvéreim mind a cukrászat területén tevékenykedtek, úgy, hogy a mesteri címet mindenki megszerezte.

Vállalkozásomat 1986-ban kezdtem, egy Tejivót üzemeltettem, amiben a cukrászsüteményen kívül saját készítésű fagylaltot is árusítottam. 1995-ben építettük családi házunkat, aminek a pinceszintjén alakítottuk ki a jelenleg is működő cukrászüzemet és eladóteret. 

Cukrászdánk hivatalos megnevezése Sodó Presszó Cukrászda. Címe: 4225 Debrecen-Józsa, Rózsástelep utca 96. Telefon: +36 52 387-306. 

Cukrászdánkat 1996 szeptember 13-án nyitottuk családi vállalkozásként. Kezdetben a férjemmel ketten üzemeltettük, de aztán a folyamatos fejlődés és a forgalom növekedése megkövetelte a dolgozói létszám növelését is. A cukrászda színvonalának megtartása és javítása érdekében csak jól képzett, szakmailag igazolt munkatársakkal dolgozunk. Dolgozóinkat folyamatosan képezzük, az önerős képzést támogatjuk. Ennek célja, hogy egyre magasabb színvonalat érjünk el a biztonságos élelmiszer-előállítás érdekében. Kialakítottuk a jó munkaviszony kapcsolatot, ami fontos része a jól összhangba hozott munkamorálnak. 

Törekszünk a vendégek igényeinek megismerésére és egyre magasabb fokon történő kielégítésére. Ehhez biztosítjuk az igényes környezetet és a kulturált-kiszolgálást. A házias ízek megtartása mellett figyelembe vesszük a korszerű táplálkozási szokásokat. Ebben segítséget nyújtanak a havonta megjelenő szaklapok, amiben napra készen közlik a leghatékonyabb technológiákat és receptúrákat. A tökéletesség érdekében alakítjuk ki a saját HACCP rendszerünket, aminek megvalósításával eleget teszünk az Európai Uniós elvárásoknak is. Gépeink, berendezéseink megfelelnek az elvárásoknak, így hatékonyan tudjuk alkalmazni a korszerű technológiákat is. Fő hangsúlyt helyezünk a házias ízek megtartására. Kiállításokra járunk (UKBA), amivel a szakmai képzésünket is fejlesztjük. Kapcsolatban vagyunk olyan cégekkel, akik a cukrászati alapanyagokat gyártják és forgalmazzák, így első kézből kapjuk az új receptúrákat kipróbálásra, aminek variációival új egyedi süteményeket készíthetünk. 

Fantázia torták (egyedi tortarendelések, figurás torták elkészítését) fénykép alapján is vállaljuk. A menyasszonyi tortákra pedig még nagyobb hangsúlyt fektetünk. Rendezvényekre, esküvőkre a kiszállítás ingyenes! A jövőbeli elképzelésünkhöz hozzá tartozik az, hogy a fejlett technológia megtartásával, a minél nagyobb vevőkör kiszolgálásával bővítsük tevékenységünket

Sodó Presszó Cukrászda, Varga Anikó Cukrászmester